Schmitz Cargobull a inaugurat oficial fabrica din Manchester unde, din 2021, a dezvoltat remorci pentru piețele din Marea Britanie și Irlanda, pe baza cerințelor clienților specifice pieței. Noua fabrică din Marea Britanie este cea mai tânără dintre cele zece unități de producție ale Schmitz Cargobull, aflate în Germania (Altenberge, Vreden, Gotha), Lituania, Spania, Slovacia, Turcia, Australia și Africa de Sud.

Zona de producție de 7.500 m2 din Manchester oferă o capacitate totală de 60 de unități pe săptămână, în funcționare într-un singur schimb. Depozitul de piese de schimb de 1.000 m2 asigură aprovizionarea rapidă. Schmitz Cargobull are un număr total de 72 de angajați în Marea Britanie. „Vrem să oferim cel mai bun suport posibil companiilor de transport din Marea Britanie și Irlanda cu gama noastră de soluții de transport fiabile și inovatoare – timpi scurţi de livrare, o aprovizionare extinsă 24/7 de piese de schimb, vehicule cu echipamente specifice clientului, servicii de finanțare și telematică şi vehicule uzate”, spune Colin Maher, Managing Director Sales & Services, Schmitz Cargobull UK.

În plus față de izotermele S.BO Pace și semiremorcile cu prelată S.CS Fixed Roof, acum se adaugă şi S.CS Freepost – semiremorcile cu prelată fără suporturi glisante – portofoliului de remorci fabricate în Manchester.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 4 – octombrie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare