Schneider Electric a demarat o nouă investiție în Ungaria, în valoare de 40 de milioane de euro, scrie Evertiq.com. Odată ce proiectul va fi finalizat, Schneider Electric va opera o nouă fabrică inteligentă pentru a produce tablouri electrice de medie tensiune. Producția este programată să înceapă în 2024.

Compania, care deţine în prezent patru fabrici și un centru logistic regional în Ungaria, construieşte cea de-a cincea fabrică a companiei la Dunavecse. Noul site îi va permite lui Schneider Electric să intensifice producția care se desfășoară în prezent în Kunszentmiklós, conform unui raport al Agenției Maghiare pentru Promovarea Investițiilor (HIPA).

La finalizare, cei 25.000 de metri pătrați alocaţi vor genera sute de noi locuri de muncă, urmând ca, până în 2025, unitatea să ajungă la 500 de angajaţi. Proiectul își propune să stimuleze oferta de soluții de management al energiei și de automatizare a industriei.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut