Furnizorul de servicii logistice contractuale, GXO Logistics, prelungește acordul cu Avon, liderul industriei de sănătate și frumusețe. GXO a sprijinit operațiunile Avon timp de 15 ani.

“Suntem încântați să prelungim parteneriatul nostru de lungă durată cu Avon”, a declarat Jean Luc Bessade, director general al GXO, Polonia, Republica Cehă și România. “În toate operațiunile noastre, susținem nevoile în continuă evoluție ale companiei Avon, inclusiv să ajutăm se adapteze la noile reglementări de pe piețe și să oferim servicii de co-packing și cu valoare adăugată.”

GXO administrează un centru din Garwolin, care sprijină cea mai mare fabrică Avon din Europa, cu operațiuni de distribuție a produselor companiei în peste 50 de țări din Europa, Africa și Asia. Serviciile GXO includ depozitarea, servicii cu valoare adăugată și suport pentru producție. GXO a dedicat 2.000 m2 serviciilor cu valoare adăugată, cum ar fi împachetarea cadourilor și mesajele personalizate de sărbători pe felicitări decorative.

De asemenea, centrul din Garwolin permite GXO să sprijine activitățile omnichannel ale Avon – servicii de co-ambalare, inclusiv etichetare specializată și coduri QR, iar în fiecare an, echipa specializată realizează mii de seturi promoționale diferite, inclusiv pungi, tăvițe și cutii de cadouri pentru ocazii.

De asemenea, GXO ajută Avon să îndeplinească cerințele legale și să eticheteze produsele pentru modificările legislative aplicabile pe diferite piețe, iar soluțiile WMS optimizează eficiența și productivitatea. Andrew Wills, Senior Manager Logistics, Avon, a declarat: “GXO a fost un partener remarcabil încă din 2008, ajutându-ne să ne urmărim misiunea de a crea o lume mai bună pentru femei, sprijinindu-le spiritul antreprenorial, curajul și ideile de succes. Serviciile cu valoare adăugată au contribuit la consolidarea parteneriatului dintre companiile noastre. GXO ne-a ajutat, de asemenea, să ne îndeplinim obiectivele ESG. Așteptăm cu nerăbdare ajutorul continuu al GXO pentru a realiza întregul potențial al logisticii noastre.”

GXO, în parteneriat cu Avon, urmărește obiective ambițioase în materie de mediu la depozitul său din Garwolin. Unitatea a fost certificată ISO 9001 din 2010 și ISO 14001 din 2014. Aceasta reduce cantitatea de deșeuri generate prin reutilizarea materialelor (de exemplu, cartonul), prin reciclarea a aproximativ 97% din deșeurile de hârtie pentru ambalaje și a 90% din filmele de plastic și prin utilizarea înregistrărilor electronice pentru a diminua cantitatea de documente tipărite. De asemenea, situl utilizează iluminatul cu LED pentru a reduce consumul de energie și, prin optimizarea circulației stivuitoarelor, a redus numărul de încărcări necesare ale bateriilor și implicit cantitatea de energie consumată de stațiile de încărcare.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut