Din 6 mai 2024, lanțul de magazine de parfumuri și cosmetice Sephora își va înceta complet operațiunile în Coreea de Sud, scrie Retail Dive.

Sephora renunță treptat atât la operațiunile online din Coreea, cât și la aplicațiile mobile și magazinele din întreaga țară. Data de 6 mai 2024 va fi ultima zi în care localnicii vor putea plasa o comandă online la lanțul de magazine. Participanții la programul de fidelitate al rețelei, care nu au timp să-și cheltuiască punctele neutilizate înainte de această dată, le vor pierde. Echipa de relaţii cu clienţii a lanţului Sephora va continua să lucreze până la jumătatea lunii august cu privire la problemele de rambursare.

Dacă pe de o parte părăseşte Coreea, Sephora plănuiește pe de altă parte să se dezvolte activ în regiunea Asia-Pacific (inclusiv China, Australia, Thailanda și alte țări). Extinderea rețelei în Mexic este planificată pentru 2025.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut