Toyo Tire Corp. urmează să deschidă oficial prima sa unitate europeană de producție de anvelope în orașul Indija, Serbia, în decembrie, iar producția completă este programată pentru următoarele trei trimestre. Unitatea producătorului japonez va atinge o capacitate de producție de 5 milioane de anvelope până în toamna lui 2023.

În rezultatele financiare ale trimestrului al treilea publicate pe 14 noiembrie, Toyo a menţionat că toate facilitățile principale ale fabricii vor fi „instalate și operaționale” până în decembrie.

Producătorul de anvelope a declarat că va investi apoi în echipamente de producție pentru a atinge o capacitate anuală de 5 milioane de anvelope până în cel de-al treilea trimestru al anului 2023.

Facilitatea va „aproviziona până la sfârșitul acestui an în mod preferențial piața din SUA”, anunţă producătorul, pentru a satisface cererea robustă.

Odată complet operațional, Toyo își propune să exporte 2 milioane de unități de anvelope „made in Serbia” în America de Nord, în timp ce 3 milioane de unități urmează să fie furnizate pe piața locală europeană pentru a accelera trecerea companiei către producția locală.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut