Supermarketul online Sezamo l-a numit pe Cristian Sălceanu în funcția de Country Manager. Acesta vine după mai bine de 4 ani la Bolt, companie pe care a transformat-o în lider pe piață și are ambiții similare cu supermarketul online. Cristian Sălceanu începe experiența Sezamo cu o mișcare îndrăzneață și invită toți clienții, dar și pe cei care nu au încercat încă produsele supermarketului, să testeze gratuit fructe și legume, în limita a 50 lei, prin introducerea unui cod promoțional, la finalizarea comenzii.

„În ultimele luni, Sezamo nu numai că m-a convins, ci a și demonstrat un angajament puternic de a oferi produse de top pentru cei care prețuiesc calitatea și timpul liber. Împreună, ne propunem să le dovedim clienților că pot accesa produse de înaltă calitate la prețuri competitive, fără a fi nevoie să iasă din confortul casei lor. Mă voi asigura că toți clienții noștri sunt încântați de experiența Sezamo”, a declarat Cristian Sălceanu, Country Manager Sezamo. „Am dedicat timp pentru identificarea unui lider local care va integra cu succes valorile grupului, cu o înțelegere deplină a pieței locale și care va conduce compania către noua sa etapă de dezvoltare. Prin analiza atentă a pieței, am identificat cea mai potrivită opțiune în persoana lui Cristian, căruia îi oferim tot suportul și know-how-ul grupului Rohlik”, a declarat Olin Novák, CEO Internațional Rohlik Group.

Clienții Sezamo pot alege dintr-o gamă de peste 450 de produse de la micii fermieri, producători locali și internaționali. „Experiența este cel mai bun indicator al calității, așa că invit toți clienții noi și existenți să experimenteze direct calitatea și diversitatea ofertei noastre, oferindu-le posibilitatea de a gusta gratuit fructe și legume, în limita a 50 de lei”, a adăugat Cristian Sălceanu, Country Manager Sezamo.

Sezamo este un real one-stop-shop de produse proaspete, o comandă la supermarketul online înlocuind până la 8 drumuri în oraș, la farmacie, măcelărie, băcănie, patiserie, piață, pescărie, pet shop și magazin cu produse pentru diete speciale.

Angajamentul Sezamo față de sustenabilitate se extinde dincolo de produse către servicii. Clienții au opțiunea de a primi achizițiile în pungi reutilizabile fabricate din sticle de plastic reciclate sau pungi reciclabile din hârtie. Introducerea “Sloturilor ECO” le permite clienților să selecteze un interval de livrare în care curierii Sezamo deja au drum în direcția lor și să susțină astfel misiunea supermarketului online pentru o livrare mai eficientă și mai ecologică. Mai mult, flota Sezamo este compusă în întregime din vehicule electrice, minimizând emisiile și impactul asupra mediului. Și, datorită faptului că mașina Sezamo poate transporta până la 11 achiziții într-un singur drum, se reduce numărul de mașini în oraș.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut