Supermarketul online Sezamo a lansat Sezamo Chef, o sursă de inspirație conectată cu platforma de cumpărături online, clienții putând să achiziționeze toate ingredientele necesare preparării rețetelor, cu doar câteva clickuri. Platforma conține peste 100 de rețete și este constant actualizată cu noi idei de mic-dejun, prânz și cină, dar și cu rețete sezoniere, cu specific internațional, dar și deserturi.

„La Sezamo, promovăm un stil de viață sănătos și echilibrat. Lansarea platformei Sezamo Chef nu face excepție. Vrem să le oferim clienților noștri nu doar produse de calitate, dar și resursele și inspirația necesare pentru a găti mâncăruri delicioase, sănătoase. De aceea, am pregătit cel mai simplu mod de a cumpăra alimente: online, direct din rețetă. Astfel ne asigurăm că fiecare client cumpără exact ceea ce are nevoie, fără a uita un ingredient sau fără a cumpăra compulsiv. Și astfel punem umărul și la reducerea risipei alimentare”, a declarat Cristian Sălceanu, CEO Sezamo.

Produsele sunt livrate către clienți din depozitul de 12.000 m2 situat în incinta CTPark, în nordul Bucureștiului, care include spații de depozitare ambientală și unități cu temperatură controlată, ce permit păstrarea produselor în condiții cât mai bune și reducerea costurilor de energie.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut