TDRJobs.Com, portalul spaniol specializat în locuri de muncă pentru şoferi de camioane, sprijină companiile de transport în gestionarea și încorporarea candidaţilor pentru a face faţă lipsei evidente de profesioniști, în special în perioadele de activitate mai ridicate, cum ar fi sezonul transporturilor frigorifice, care sporeşte şi mai mult nevoia de angajare.

Începutul toamnei, care coincide cu sezonul transportului frigorific al mărfurilor perisabile, a provocat o creștere a cererii de șoferi. Sunt căutate în special profiluri cu experiență în rute internaționale, manipulare de echipamente frigorifice și cunoștințe de bază de limbi străine.

În această creștere a activității de transport frigorific, Spania „joacă un rol fundamental, deoarece 60% dintre fructele și legumele consumate iarna în Europa provin din Spania”, după cum subliniază Damián Matute, directorul general al TDRJobs. „Pentru a transporta toate aceste mărfuri, Spania are o rețea importantă de companii de transport și logistică de vârf în UE, esențială pentru aprovizionarea piețelor comunitare.”

Platforma TDRJobs este un punct de întâlnire la care participă deja aproape 6.000 de șoferi și 700 de companii. Companiile au la dispoziție diferite opțiuni de filtrare cu care să selecteze candidații care se potrivesc cel mai bine ofertei publicate. „Suntem conștienți de nevoia sectorului, așa că propunerea pentru un portal de șoferi specific și profesional a avut și are o primire spectaculoasă, ceea ce ne motivează și ne determină să continuăm să lucrăm pe aceeași linie. Din ce în ce mai mulți șoferi se înregistrează și susțin nevoile companiilor care își publică ofertele”, conchide Damián Matute.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut