Linia demonstrativă pentru autobuze autonome conectate la internet a fost lansată luna aceasta între zona Lingang şi zona de liber schimb din Shanghai.

Vehiculele utilizează tehnologia inteligentă a autobuzelor conectate, proiectată de Zhuzhou CRRC Times Electric Co, bazată pe platforma de conducere autonomă de a treia generație, L3, cu funcții precum interacțiunea și răspunsul la semafor, instrucțiuni vocale pentru acțiuni de conducere automate și multe alte funcții automate.

Linia demonstrativă are o lungime de 8,5 kilometri, cu opt stații de autobuz, iar vehiculele parcurg traseul complet în aproximativ 30 de minute. Pasagerii îşi pot rezerva o călătorie prin mini-programul Wechat, potrivit paper.cn.

Autobuzul cu conducere automată prin conectare la internet și-a îndeplinit deja obiectivele majore de lucru, inclusiv dezvoltarea funcțională, testarea sistemului și testarea operațională extinsă, potrivit presei, iar acum este gata pentru vânzarea biletelor.

În aprilie, trei autobuze cu conducere autonomă, lansate de Baidu Apollo și King Long Bus, au ieșit pe drumul din Yongchuan, municipiul Chongqing din sud-vestul Chinei, fiind primul astfel de serviciu din țară. Fiecare autobuz are un membru al echipei de personal care poate prelua modul de conducere manuală în caz de urgență.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut