Compania Shell intenționează să își reducă rețeaua de benzinării cu 500 de unități în 2024 și cu același număr în 2025, după cum a declarat într-un comunicat citat de Interfax. Acest pas face parte din cea mai recentă strategie de tranziţie energetică a companiei, dar ţine cont şi de orientarea pieţei către vehiculele electrice şi de nevoia de a pune la dispoziţie oferte de încărcare a acestora.

Unele dintre benzinăriile care vor fi vândute sunt deținute direct de Shell, în timp ce altele sunt deținute de asociații mixte. În prezent, țările în care compania intenționează să-și reducă prezența sunt încă necunoscute.

Pe de altă parte, Shell își va extinde rețeaua de benzinării din Statele Unite, iar în februarie 2024 compania a încheiat deja o înțelegere pentru achiziționarea a 45 de benzinării în New Mexico. Compania deține în prezent aproximativ 180 de benzinării în 49 de state.

Shell operează în prezent 47.000 de locații de vânzare cu amănuntul în întreaga lume.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut