Suez, compania de colectare a deșeurilor din Somerset, le oferă șoferilor HGV un bonus de bun venit de 1.000 de lire sterline, pentru a-i atrage. Astfel, speră că va pune capăt neplăcerilor aduse rezidenților prin întreruperea continuă a serviciului.

Somerset Waste Partnership (SWP), care supraveghează colectarea din comitat, a declarat că banii reflectă concurența dură din Somerset, unde lipsa șoferilor de vehicule grele este şi mai acută din cauza lipsei de hub-uri de distribuție locale.

Bonusul unic de la Suez este condiționat de trecerea cu succes a unei perioade de probă.

Comitatul are nevoie de 25 de șoferi de camion și de încărcători cu normă întreagă pentru colectare și reciclare, după ce a folosit mai mulți șoferi de agenție pe termen scurt.

Suez finanțează, de asemenea, instruirea celor care lucrează ca încărcători de deşeuri reciclabile pentru a deveni șoferi de vehicule grele. „Pentru cei care doresc să-și dezvolte cariera, există o mulțime de posibilități de urmat, cum ar fi cursurile încărcător-șofer. Este adevărat că şoferii noștri HGV încep munca devreme, dar o şi termină devreme, fără nopți petrecute departe de casă. Echipajele noastre fac parte din comunitatea locală, oferind un serviciu esențial în toate condițiile meteorologice; este o muncă plină de satisfacții”, a declarat Matt Canning, director contractual Suez.

Mickey Green, SWP, precizează că bonusul de bun venit se adaugă unui bonus de retenţie pentru șoferi, unui bonus săptămânal de performanță acordat întregului personal și altor „eforturi considerabile de recrutare, recalificare și reținere a șoferilor”. „Aceste măsuri vor avea nevoie de timp pentru a avea un impact. Până atunci, ne cerem scuze locuitorilor din Somerset pentru întreruperea continuă a serviciului.“

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut