Producătorul japonez de camioane, Isuzu, se gândește să părăsească piața rusă. Compania a anunțat acest lucru în cadrul  unei conferințe de presă privind rezultatele exercițiului financiar curent, transmite Prime cu referire la agenția de presă Kyodo.

Din cauza problemelor legate de aprovizionarea cu componente, perspectivele pentru reluarea lucrărilor fabricii companiei din Ulyanovsk par incerte. Prin urmare, compania ia în considerare toate posibilitățile, inclusiv părăsirea Rusiei.

În cadrul unei conferințe de presă, Isuzu a prezentat o prognoză privind pierderea de miliarde de yeni (milioane de dolari) din activitățile sale din Rusia până la sfârșitul anului 2023. Compania a suspendat producția de mașini la uzina din Ulyanovsk în martie 2022. Produsele fabricii reprezintă 1% din producția totală de camioane a companiei din lume. Anul trecut, fabrica rusă a produs 3.700 camioane.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut