Cel mai mare dezvoltator de clădiri de birouri din Europa, Skanska, a inaugurat prima pistă de alergare rooftop din România. Pista se află pe acoperișul clădirilor Campus 6.2 și 6.3 din București, la o înălțime de 42,25 m. Pista de alergare de pe acoperișul clădirilor situate pe Bulevardul Iuliu Maniu este prevăzută cu două benzi circulare care fac ocolul acoperișului, oferind o priveliște de 360° asupra Bucureștiului.

Lungimea totală este de 340 m, incluzând și traseele adiacente, iar cel mai mare traseu are 280 m. La construcția pistei, realizată de o companie specializată, s-au utilizat circa 12 m3 de tartan (13 tone), pe o suprafață totală de 904 m2. Pista de alergare a avut o perioadă de execuție de patru săptămâni, a fost realizată după ce construcția clădirilor Campus 6.2 și 6.3 a fost finalizată complet și a avut un cost de aproape 180.000 de euro. Clădirile din Campus 6 au 11 nivele. „Skanska și-a asumat misiunea de a modela clădirile și comunitățile pe care le formează în moduri care ajută oamenii să prospere și să performeze la cele mai înalte standarde. Clădirile Skanska încurajează o cultură a sănătății și stării de bine, toate exprimate printr-o varietate de elemente inovatoare”, spune Raoul Mihalca, Project Manager în cadrul diviziei de dezvoltare a Skanska CEE în România.

Cele două clădiri Campus 6.2 și 6.3, construite de Skanska România pe parcursul a doi ani, sunt parte dintr-un ansamblu de patru clădiri. Campus 6.2 și 6.3 sunt două clădiri independente din punct de vedere structural, două corpuri complet separate.

La finele anului trecut, Skanska România a vândut clădirile de birouri Campus 6.2 și Campus 6.3 companiei austriece S Immo cu 97 de milioane de euro. Cele două clădiri de clasă A cu 11 etaje au o suprafață închiriabilă de 38.000 m2. Noua pistă de alergare, situată pe acoperisul clădirilor Campus 6.2 și 6.3, va fi gestionată de noul proprietar S Immo.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut