În Slovacia, guvernul a aprobat un decret privind reluarea temporară a controlului la frontierele sale cu Austria, Ungaria, Cehia și Polonia, anunţă Ministerul de Interne al Republicii Slovace.

În perioada 29 – 31 mai 2023, la Bratislava va avea loc conferința internațională de securitate Globsec 2023, la care vor participa personalități politice importante din Europa și nu numai. Apoi, din 2 până în 4 iunie 2023, se va desfășura evenimentul internațional de motocros, World Run 2023, care este asociat cu un risc ridicat din cauza numeroaselor incidente înregistrate în timpul competițiilor din trecut.

Din acest motiv, potrivit Logist.Today, autoritățile țării au decis ca, din 24 mai până în 8 iunie, să introducă o restabilire temporară a controlului la granițele cu Austria, Ungaria, Cehia și Polonia.

„Frontierele interne ale Republicii Slovace pot fi trecute în timpul restabilirii temporare a controlului în conformitate cu paragraful 1 numai la punctele de trecere a frontierei, cu excepția persoanelor care efectuează lucrări pe terenuri agricole sau forestiere, vânătorilor și pescarilor în cursul activităților lor într-o zonă de 5 km de frontiera internă”, mai precizează Ministerul de Interne al Republicii Slovace.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare