Producătorul irlandez de ambalaje din hârtie Smurfit Kappa Group  a investit 40 de milioane de euro în extinderea fabricii de carton ondulat Pruszków din Polonia. Compania spune că unitatea este acum una dintre cele mai mari și mai avansate fabrici de ambalare ale Smurfit Kappa din Europa.

Pe lângă utilajele de ultimă generație instalate în fabrică, vor fi create şi 50 de noi locuri de muncă, ajungând astfel la peste 250 de angajați. Fabrica de ambalare de la Pruszków se adresează unora dintre mărcile de top din sectoarele alimentare și de băuturi și deservește clienți internaționali și locali.

Investiția în Polonia include instalarea unor noi ondulatoare de înaltă tehnologie și a unei game de mașini de conversie ultramoderne. Fabrica are şi un nou depozit de produse finite, care poate găzdui peste 12.000 de paleți. Investiția va crește numărul de cutii produse anual la 500 de milioane, iar instalația extinsă este acum de 37.500 m2.

CEO-ul Smurfit Kappa Nord-Estul Europei, Jacek Nieweglowski, a declarat: „Suntem încântați să inaugurăm oficial noua fabrică din Pruszków. Acest proiect a durat puțin peste un an pentru a fi finalizat și ne va permite să continuăm să ne urmărim obiectivul de a fi furnizorul preferat pentru clienții noștri, în special pentru cei care caută soluţii inovatoare și durabile de ambalare.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut