Retailerul polonez de jucării, îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru copii, SMYK All for Kids, își dezvoltă rețeaua de magazine din România cu o nouă unitate, la Arad. Retailerul ajunge astfel la 31 de magazine la nivel național, pe fondul cererii ridicate pentru produse pentru copii.

Magazinul din Arad este prima unitate SMYK din județ și a patra din vestul țării, după Timișoara, Alba Iulia și Oradea. Noul magazin s-a deschis pe 2 noiembrie, în AFI Arad, având o suprafață de peste 400 mp și 7 angajați. “Anunțăm o nouă deschidere, la Arad, unul dintre cele mai dinamice orașe ale României. Zona de vest a țării are un potențial ridicat pe piața de articole și accesorii pentru copii, astfel că a fost un pas firesc pentru noi să extindem rețeaua în regiune. Conceptul SMYK All for Kids a fost creat pentru a oferi o varietate bogată de produse și servicii destinate familiilor, de la îmbrăcăminte și jucării până la accesorii, cărți și multe altele. Ne-am angajat să îndeplinim o misiune importantă: să creăm un mediu prietenos și plin de inspirație pentru familiile care ne trec pragul. Aici, părinții pot găsi tot ceea ce au nevoie pentru creșterea și îngrijirea copiilor lor, în timp ce cei mici pot explora o lume plină de aventuri și distracție”, declară Sorin Stancu, director general SMYK All for Kids România.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut