Retailerul polonez de jucării, îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru copii, SMYK All for Kids, a deschis cel de-al doilea magazin din Craiova. Retailerul ajunge astfel la 30 unități pe piața locală, pe fondul creșterii cererii pentru produse pentru copii.

Noua unitate SMYK s-a deschis în Promenada Craiova, unde ocupă o suprafață de 460 m2. Odată cu noul magazin, SMYK All for Kids își consolidează poziția în regiunea de sud a țării, unde retailerul polonez are alte 11 magazine, în Prahova, Târgoviște, Craiova, Slobozia și București. “Anunțăm deschiderea noului magazin SMYK All for Kids în Craiova, un oraș cu potențial de dezvoltare. Magazinul din Promenada Craiova este al doilea magazin SMYK din acest oraș, deservind o comunitate solidă de clienți care doresc produse competitive și la îndemână, în locații accesibile. Ne bucurăm să aducem, așadar, în comunitatea din Craiova și din regiunea Oltenia o destinație unică pentru toate nevoile și dorințele copiilor și părinților lor. Magazinul SMYK All for Kids oferă o gamă variată de produse și servicii, de la hăinuțe și jucării până la accesorii, cărți și multe altele. Suntem dedicați misiunii de a crea un mediu prietenos și plin de inspirație pentru familii, unde părinții pot găsi tot ceea ce au nevoie pentru creșterea și îngrijirea celor mici, iar copiii pot descoperi o lume plină de aventuri și distracție”, declară Sorin Stancu, director general SMYK All for Kids România.

Promenada Craiova, deschis pe 5 octombrie, a devenit cel mai mare centru comercial din județul Dolj, cu o gamă diversă de magazine pe o suprafață de peste 70.000 m2 și o capacitate de 2.100 de locuri de parcare.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut