Un șofer de camion beat a sărbătorit obținerea locului de muncă prin consumarea unui sfert de sticlă de whisky. Apoi, pentru că s-a suit la volan şi a condus poliția într-o urmărire de 20 de mile pe M4, judecătorii l-au trimis pe 27 septembrie la închisoare pentru 14 luni.

Poliția britanică l-a urmărit pe Andrew Jason Champion, în vârstă de 53 de ani, pe o distanță de 20 de mile de-a lungul autostrăzii M4 pe 6 mai anul acesta, în timp ce conducea haotic un vehicul greu pe autostradă.

Şoferul a ignorat luminile albastre intermitente ale poliției şi, mai mult, a fost aproape să lovească un vehicul defect de pe margine, care era asistat de un vehicul de tractare, potrivit instanței.

În cele din urmă, ofițerii de poliție au fost forțați să-l oprească pe Champion folosind un dispozitiv pentru înţepat anvelopele. Când a fost reținut, discursul său a fost neclar și era nesigur pe picioare. S-a descoperit că a băut cel puțin un sfert de sticlă de whisky (137 mg alcool în aer expirat, faţă de limita legală de 35 mg) înainte de a se urca la volanul autovehiculului, arată Motor Transport.

El le-a spus polițiștilor că a băut whisky-ul pentru a sărbători locul de muncă.

Șoferul a pledat vinovat de conducere periculoasă, cu limita de alcool depăşită.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut