Presa din Belarus a raportat un șofer polonez de camion a fost pedepsit pentru că a încercat să mituiască un ofițer la punctul de trecere a frontierei Koroszczyn-Kozłowicze, în timpul controlului de la intrarea în Belarus.

Potrivit explicației oficiale din Belarus, polonezul a arătat un permis de conducere care nu era valid, iar pentru omiterea acestui fapt i-a oferit vameşului 100 de euro. Ofițerul nu a acceptat efectiv banii, a asigurat mita la trezoreria statului și a depus o sesizare că șoferul a comis o infracțiune.

Deloc surprinzător, potrivit 40ton.net, pedeapsa a fost foarte gravă. Instanța din Belarus l-a condamnat pe șofer la plata unei amenzi financiare echivalentă cu 37.000 de zloți (circa 7.725 de euro). Mai mult, potrivit procedurilor din Belarus, șoferul va putea să părăsească țara abia după ce a achitat întreaga sumă impusă.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 4 – octombrie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare