După cum relatează Trasporto Europa, pe 5 februarie 2024, carabinierii din Pomezia au arestat un șofer român de camion, acuzat că face parte dintr-o organizație care fura vehicule industriale în provinciile Roma și Latina. Potrivit anchetatorilor, banda, după ce sustrăgea camioanele, elimina toate elementele de identificare, precum numărul de șasiu și plăcuța de înmatriculare, apoi le revindea pe piața second-hand, cu plăcuțe de înmatriculare false.

Carabinierii din Pomezia au plasat un șofer român în arest la domiciliu, sub acuzația de participare la o rețea de furturi de vehicule industriale în Lazio.

Ancheta a avut un punct de cotitură în august 2022, când carabinierii unităţii Roma-Divino Amore au descoperit 2 autotractoare și 5 semiremorci ascunse în magazia unei firme de transport rutier de mărfuri, atribuibile suspectului.

După această descoperire, polițiștii au reconstituit traseul vehiculelor furate. Transportatorul a fost, de asemenea, plasat în arest la domiciliu, sub acuzația de primire de bunuri furate şi spălare de bani.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut