Ofiţerii de Trafic din cadrul Comandamentului Gărzii Civile Cuenca, Spania, au surprins săptămâna trecută un şofer de 34 de ani, de naționalitate română, cu un card care nu îi aparţinea în tahograf.

Evenimentele s-au petrecut în dimineața zilei de 4 august, când o patrulă de la Detașamentul de Trafic Las Pedroñeras (Cuenca) a oprit pe autostrada AP-36, în cadrul unui control de rutină un camion cu remorcă înmatriculat în Spania. Agenții au observat că în tahograf era introdus un card care nu corespundea cu identitatea șoferului vehiculului la acel moment.

Cazul, potrivit Diario de Transporte, a fost preluat de echipa Subsectorului Trafic al Comandamentului Gărzii Civile Cuenca, procedând la cercetarea şoferului pentru săvârșirea unei infracțiuni de fals în înscris prin simularea integrală sau parțială a unui document, în așa fel încât să inducă greșeală asupra autenticității acestuia.

Șoferul şi compania aşteaptă acum primirea hotărârii legale privind sancţiunile impuse.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut