O companie de transport auto din Franța a găsit o modalitate inedită de a recruta șoferi de camion. Astfel, de două ori pe lună, compania organizează un job dating într-un restaurant de pe marginea drumului, unde mulți șoferi își petrec pauzele de masă. Aici, o echipă a companiei discută cu cei din restaurant despre meseria de șofer din domeniul automotive. Din echipă fac parte instructorii de șoferi ai companiei care își împărtășesc cunoștințele și experiența cu participanții.

În plus, lângă restaurant sunt aduse și două ansambluri auto care oferă participanților o experiență captivantă, permițându-le să arunce o privire mai atentă asupra profesiei și echipamentului folosit. Aceasta este o oportunitate pentru candidați de a se familiariza cu mediul de lucru și de a pune întrebări experților.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut