În septembrie a.c., au fost înmatriculate 257 de vehicule cu gaz natural în Spania. Se remarcă creșterea numărului de camioane LNG și CNG cu 26,9% și respectiv 71,2%, comparativ cu aceeași perioadă din 2020, potrivit Gasnam. În primele nouă luni, livrările de astfel de vehicule au crescut cu 40,4%, până la 577 de unități, ajungând la o cotă de piață de 4,4%.

În Portugalia, autobuzele CNG îşi menţin cota de piață ridicată, la aproximativ 35%, cu încă 10 unități înregistrate în septembrie 2021, iar vânzările de vehicule grele continuă să crească, ajungând la 25 de unități.

Pe de altă parte, rețeaua de realimentare a gazelor şi-a crescut capilaritatea în întreaga geografie spaniolă. Deschiderea a 17 puncte de aprovizionare cu acces public în acest an aduce aici un total de 188 de puncte de alimentare, la care se adaugă 24 în Portugalia, însumând 212 de unităţi.

Aceste 17 noi benzinării sunt situate în: Balsapintada (Murcia); Tarragona (Tarragona); Cáceres (Extremadura); Sant Joan de Vilatorrada (Catalonia); Ziordia (Navarra); Lleida (Catalonia); Getafe (Madrid); Villarobledo (Albacete); Caudete (Albacete); Navalmanzano (Segovia); (Sant Boi de Llobregat (Barcelona); Terrassa (Barcelona); Fuenlabrada (Madrid); Leganés (Madrid); Valencia (Valencia), Oiartzun (Gipuzkoa).

O hartă interactivă este disponibilă pe site-ul web Gasnam, unde puteți verifica locația fiecăruia dintre ei, compania de administrare și tipul de combustibil pe care îl furnizează.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut