Furnizorul de servicii de mobilitate, UTA Edenred, a încheiat un parteneriat cu Kuwait Petroleum Spain, care presupune extinderea rețelei de puncte de acceptare cu 80 de stații de alimentare Q8 din Spania. Acest parteneriat permite clienților locali și internaționali ai UTA să aibă acces la carburant, la diverse servicii, parcări și restaurante din stațiile Q8 atunci când se află în mișcare.

„Odată cu adăugarea brandului internațional Q8, le oferim clienților acces la peste 5.200 puncte de acceptare multi-brand și multi-produs pe teritoriul Spaniei”, a spus Alfonso Díaz, Country Manager al UTA Edenred Spania și Portugalia, completat de Lukas Schneider, Director Comercial EMEA al UTA Edenred: „Cu fiecare nou partener, ne consolidăm și mai mult oferta pentru clienți. Acordul cu Q8 extinde rețeaua deja extinsă pe care o deținem în Spania.”

Stefano La Camera, Coordonator Business Development în cadrul Q8, a adăugat: „Le urăm clienților UTA bun venit în stațiile Q8. Preconizăm că acest parteneriat va stimula activitatea comercială și va spori vizibilitatea ambelor companii în sectorul european al mobilității.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut