Portul sloven Koper a deschis o nouă poartă pentru camioane, o benzinărie pentru alimentarea maşinilor și vehiculelor care lucrează în port și un nou garaj cu mai multe etaje pentru mașini.

Noua poartă pentru camioane este deja a treia intrare în port și va fi destinată în principal camioanelor cu containere, care reprezintă mai mult de jumătate din camioanele care intră în Koper. Cea de-a treia cale de acces pentru camioane este tehnic o copie a intrării Sermin existente, cu diferența că are și o parcare externă pentru 44 de camioane care poate fi folosită de șoferi în timp ce pregătesc documentația pentru intrare.

Pentru că noua parcare are o capacitate de 6.000 de vehicule, împreună cu facilitățile existente, Koper poate acum să găzduiască 45.000 de vehicule simultan, fie pe 650.000 m2 de spațiu deschis, fie pe 145.000 m2 de spații acoperite.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare