Specialistul francez în transportul și logistica produselor alimentare proaspete, refrigerate sau congelate a înregistrat performanțe financiare solide în 2022. Creșterea veniturilor va permite companiei să investească 315 milioane de euro în pregătirea activităților viitoare de transport și logistică alimentară în Europa. Pe de altă parte, problemele pe liniile către Maroc i-au afectat veniturile operaţionale, astfel că Stef a început negocierile cu Grupul CMA CGM pentru a-și vinde activitățile maritime.

Afacerile din Franța ale companiei au înregistrat un venit de 2.366 milioane de euro, în creștere cu 14%, iar afacerile internaționale au depășit această performanță prin creșterea veniturilor cu 37%, ajungând la 1.334 milioane de euro. Toate țările, cu excepția Italiei și Belgiei, și-au putut îmbunătăți rezultatele. Pe parcursul anului, Grupul a realizat integrarea a trei achiziții structurale: Langdons în Regatul Unit, Groupe TTC în Spania și Frigosuisse în Elveția. Acest impuls a continuat cu achiziția SVAT în Italia, la sfârșitul lui 2022.

Veniturile La Méridionale din sectorul maritim au crescut și în 2022, datorită în special câștigurilor din serviciile către Corsica, în conformitate cu prognoza, și ridicării restricțiilor legate de pandemie. Cu toate acestea, problemele de umplere care persistă pe liniile către Maroc au continuat să afecteze veniturile operaționale ale lui Stef. La începutul lui 2023, Stef a început negocierile cu Grupul CMA CGM pentru a-și vinde activitățile maritime, a spus compania.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 4 – octombrie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare