Din 2022, Stef Group va fi prezent în Marea Britanie, ca urmare a semnării unui acord pentru achiziția Grupului Langdon, un jucător important în lanțul britanic de aprovizionare cu alimente, deținut anterior de Grupul Nagel.
Langdon Group este specializat în transportul național și internațional de produse alimentare proaspete și congelate. Cei 1.400 de angajați de la 8 locații transportă 40.000 de paleți în fiecare săptămână pentru 2.000 de clienți.
Această achiziție este un pas suplimentar în construirea rețelei europene a grupului francez Stef, care a început acum 30 de ani. “Astfel le vom oferi clienților noștri producători și distribuitori un serviciu de transport și logistică în toată Europa de Vest și să sprijinim mai bine dezvoltarea acestora.”
Această tranzacție este supusă aprobării autorităților de concurență germane și britanice. Se preconizează că achiziția va fi finalizată până la sfârșitul anului 2021.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut