Still a dezvăluit pe 15 noiembrie 2021 o nouă generație de transpaleţi electrici pentru sarcini ușoare, identificată cu inițialele ECH 12C7 / 15C. Cele două numere arată capacitățile celor două modele disponibile, care sunt de 1,2 și 1,5 tone. Potrivit producătorului, caracteristica inovatoare a acestei game este compactitatea, similară cu cea a transpaleților manuali, „ceea ce o face ideală pentru transportul mărfurilor chiar și în spații înguste din supermarketuri, depozite mici și pe lifturile de marfă”. ECH 12C/15C este ușor, agil și sigur și, datorită comutatorului de viteză cu amplasare joasă, extrem de manevrabil chiar și cu timona în poziție verticală.

Noile modele cântăresc 120 de kilograme și sunt alimentate de un motor electric de 0,75 kW, care permite o viteză de pana la 4,5 km/h. Ridicarea este realizată de un alt motor electric de aceeaşi putere. Aceste caracteristici permit transpaletului să abordeze pante de până la 16%, permițând operarea ocazională chiar și pe rampe. Totodată, bateria litiu-ion asigură o disponibilitate fără egal, deoarece poate fi încărcată/încărcată intermediar la o priză de curent cu ajutorul încărcătorului extern.

Vârfurile furcilor noilor transpaleți sunt rotunjite pentru a crește viteza de încărcare și, la cerere, pot avea role de încărcare tandem pentru a se deplasa fără probleme pe podele denivelate. ECH 12C/15C, proiectat pentru dreptaci şi stângaci, oferă și un nivel ridicat de confort pentru utilizator, datorită propulsiei electrice și a timonei ergonomice.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut