Stobart Europe a achiziţionat Suloja Autotransporte GmbH, un furnizor de logistică auto cu sediul în Germania. Această achiziție consolidează și mai mult poziția companiei Stobart în sectorul auto.

Stobart Europe, cunoscută pentru rețeaua sa extinsă de depozite și terminale din întreaga Europă, și-a câștigat o reputație pentru furnizarea de soluții de transport fiabile și rentabile pentru diverse industrii. Cu o prezență puternică în sectorul auto, compania a colaborat cu succes cu mari producători și furnizori de automobile, asigurând livrarea și distribuția eficientă a vehiculelor lor.

Prin această achiziție, Stobart Europe își extinde operațiunile în Germania, o piață strategică ce are un rol semnificativ în sectorul auto. Suloja Autotransporte GmbH este specializată în logistica auto, oferind o gamă largă de servicii, inclusiv distribuția de vehicule, gestionarea stocurilor și transportul inbound și outbound. Stobart poate oferi acum un set mai cuprinzător de soluții clienților din domeniul auto, potrivit Cosmpolitan The Daily.

Achiziția de către Stobart Europe a Suloja Autotransporte GmbH demonstrează angajamentul său față de creștere și extindere în sectorul auto. Achiziția reunește două companii cu servicii complementare și întărește poziția Stobart Europe ca partener de încredere și de încredere în industria logisticii auto.

FOTO: Eddiestobart.eu

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut