Dezvoltatorul și administratorul de spații industriale și logistice, CTP, a închiriat în CTPark Bucharest South o suprafață de 2.800 m2 producătorului de suplimente alimentare Sun Wave Pharma. De aici, produsele companiei vor fi livrate atât în România, cât și Bulgaria, depozitul având rol de hub regional.

Parcul în care s-a relocat producătorul include spații verzi generoase și zone dedicate birourilor, iar apropierea de zonele rezidențiale și accesul facil la mijloacele de transport în comun au fost factorii decisivi în relocarea depozitului Sun Wave Pharma. Accesul direct din DN4, accesul direct pe A0, dar și distanța de aproximativ 900 m de actuala centură, sunt elemente care susțin dezvoltarea parcului ca un hub regional. „Pentru o companie în expansiune, posibilitatea de livra rapid în țară, dar și în piețele vecine, ca Bulgaria, este un real avantaj competitiv, iar parcul nostru din sudul Bucureștiului beneficiază de intrări directe din DN4, dar și de acces direct în A0. Conexiunile cu principalele artere de transport rutier, precum și proximitatea față de transportul urban, susțin transformarea sudului Bucureștiului în hub regional și ne bucurăm că viziunea noastră este împărtășită și de clienții de la Sun Wave Pharma”, a declarat Ana Dumitrache, Country Manager CTP România.

Sun Wave Pharma deţine peste 13% din piața românească de suplimente alimentare și are în portofoliu suplimente precum Fluend, Urisan GR, Stressclean și Biosun. Compania, care în 2022 a avut o cifră de afaceri de peste 400 de milioane de lei, a început deja să facă livrările din noul hub. „După o creștere spectaculoasă a cifrei de afaceri din ultimii ani și dezvoltarea regională asumată, a venit în mod natural necesitatea măririi capacității, cât și a modernizării din punct de vedere tehnologic a depozitului. Am găsit în CTP un partener care ne-a putut oferi multiple variante pentru relocare și am ales spațiul luând în calcul dotările, poziționarea și termenul de predare convenabil”, a declarat Gabriel Băculescu, Supply Chain Director, Sun Wave.

Tranzacția de închiriere a fost consiliată de compania de consultanță imobiliară Colliers.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut