După ce a înregistrat o serie de probleme financiare grave în ultimii ani, rezultatele companiei maghiare Waberer’s din primul trimestru al anului 2023 arată că transportatorul maghiar a intrat pe un trend crescător, bazându-se pe o flotă constantă, de dimensiuni impresionante.

Potrivit Waberer’s, T1 2023 a fost cel mai bun trimestru din întreaga istorie recentă a companiei. Mai exact, transportatorul maghiar și-a majorat cifra de afaceri cu 11%, până la 176,7 milioane de euro și, în același timp, a generat un profit record, de 10,4 milioane de euro, fiind de până la șase ori mai mare decât în primul trimestru al anului precedent.

Rezultatele sunt cu atât mai interesante cu cât compania a atins profitul record în fața unei crize larg semnalate în industrie și, mai mult, nu s-a bazat pe o extindere a flotei. Parcul de mașini a rămas la nivelul de 2.800 de ansambluri, similar anului trecut, iar numărul șoferilor a crescut cu doar 4%, la o medie de 3.600.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut