Krone Trailer și TIP Group au convenit asupra unui parteneriat pentru transmiterea automată a datelor telematice ale remorcii.

Producătorul de remorci Krone și compania de închiriere de vehicule comerciale TIP au convenit asupra unui parteneriat de interfață pentru datele telematice. După cum anunță companiile, soluția integrată deschide calea pentru transferul automat al datelor remorcii de la soluția telematică Krone Telematics la TIP Trailer Telematics. „Pe măsură ce datele flotei cresc, partajarea datelor accelerează furnizarea unui serviciu mai bun și mai integrat tuturor părților interesate”, a declarat Theo De Vries, VP Services and Insight la TIP Group.

Ralf Faust, Managing Director la Krone, a completat: „Transformarea digitală necesită standardizarea datelor, interoperabilitatea sistemelor și interfețe deschise. Parteneriatul cu TIP este o expresie a angajamentului nostru față de aceste principii”.

Soluția telematică Krone permite analiza în timp real a datelor remorcii, fundamentală pentru servicii conectate. Standardizarea datelor și interoperabilitatea sistemelor sunt esențiale pentru a răspunde cererii tot mai mari pentru digitalizare. Parteneriatul dintre Krone și TIP garantează această transparență și comoditate, permițând accesul la toate datele necesare prin portalul telematic.

FOTO: Krone Trailer / News

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut