Tesco și Marshall Fleet Solutions testează în prezent remorci frigorifice alimentate 100% cu energie solară în cadrul parcului de remorci al Tesco. Proiectul este parte a angajamentului pe termen lung al Tesco față de obiectivele de durabilitate și de reducere a amprentei de carbon în cadrul operațiunilor sale de afaceri.

Primele remorci alimentate 100% cu energie solară prin sistemul Titan de la Marshall sunt acum pe drumuri și deservesc centrele de distribuție Tesco din toată țara.

Titan folosește energia produsă din panouri solare ușoare și de mare putere și stochează energia electrică în baterii de litiu ușoare cu durată lungă de viață pentru a furniza energie unității de refrigerare. „Am analizat diverse opțiuni și, prin relația noastră de lungă durată cu Marshall Fleet Solutions, am decis să încercăm utilizarea sistemului Titan pe flota noastră. Până acum am constatat că nu există niciun detriment pentru performanța operațională, am economisit 100% costurile cu motorina și am obţinut o rentabilitate bună”, a declarat Cliff Smith, Fleet Engineering Manager la Tesco.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare