Thermo King este suficient de încrezător în eficiența îmbunătățită a consumului de combustibil al noilor sale agregate frigorifice Advancer A pentru semiremorci, încât a garantat că va rambursa diferența dacă nu va livra în primul an promisiunile făcute, arată Commercial Motor.
Compania susține că unitățile din seria A Thermo King sunt cu până la 30% mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil decât media de pe piață și sunt primele din industrie care oferă transparență completă a nivelului de combustibil și a consumului de combustibil prin sistemele telematice, de la distanță.
Clienții potențiali interesați de garanție ar trebui să contacteze dealerul local Thermo King, care va calcula o țintă individuală de economisire a combustibilului, pe baza profilului specific de funcționare, luând în considerare orele de funcționare, temperatura medie a mediului ambiant sau dacă transportă în principal mărfuri congelate sau proaspete.
Donal Cox, lider comercial al Thermo King, a declarat: „Prin completarea informațiilor cheie în aplicația TK SmartSaver, dealerii noștri pot calcula economiile exacte pe care clienții le vor realiza utilizând unitatea Advancer. Dacă economia de combustibil nu este atinsă în perioada dată, Thermo King va rambursa diferența. “

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare