TIP Nordic a încheiat un acord cu DHL Freight Nordics pentru livrarea a 1.009 remorci. Primele unităţi au fost deja puse în funcțiune în 2021, iar livrările vor continua într-un ritm eşalonat până în mai 2022. Din cele 1.009 de remorci, 540 vor fi livrate în Suedia, 369 de unități în Finlanda și 100 de unități vor fi livrate în Danemarca.

Remorcile au specificații diferite, fiind atât standard cu prelată, cât şi Mega cu prelată. Unele sunt livrate ca echipamente huckepack, fără vehicul de tracţiune sau şofer, astfel încât pot fi transportate și în trenuri, în timp ce altele au hayon.

Remorcile, potrivit publicaţiei daneze transportmagasinet.dk, sunt de la Krone (700 de unități), Schmitz Cargobull și Kässbohrer. Acestea vor fi utilizate în traficul internațional și intern al DHL Freight Nordic. „DHL este un client important pentru noi și, desigur, sperăm să putem consolida și mai mult parteneriatul în viitorul apropiat”, spune Kenneth Hellsten, Country Sales Director TIP Finlanda.

La întrebarea despre motivul alegerii TIP Trailer, directorul DHL, Ilari Aarikka, responsabil cu flota de remorci, răspunde: „Lucrăm cu TIP de mulți ani și apreciem expertiza și amploarea serviciilor pe care le oferă.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare