Din 7 ianuarie până în 11 martie, în toate zilele de sâmbătă, vehiculele de peste 7,5 tone nu vor putea circula pe autostrăzile A12 și A13.

Guvernul austriac a emis o ordonanţă cu noi interdicţii de conducere pentru vehiculele grele de marfă pe autostrăzile A 12 Inntal şi A 13 Brenner.

Interdicția este în vigoare în toate zilele de sâmbătă din 7 ianuarie până în 11 martie 2023, între orele 7.00 și 15.00, pentru vehiculele cu o capacitate mai mare de 7,5 tone cu destinația Italia sau o țară accesibilă prin Italia, sau Germania sau o țară accesibilă prin Germania.

Aceste noi interdicții se adaugă zilelor de dozare comunicate de Tirol cu luni în urmă, în care, de la 5 dimineața, maximum 300 de camioane pe oră pot circula pe autostrada A12 Inntal, afectând punctul de frontieră Kufstein/Kiefersfelden – axa Brenner – în direcția sud.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut