Din iunie, Toll Collect a desfiinţat aproximativ 340 de terminale de taxare, deoarece înscrierea la cabinele de taxare a scăzut constant în ultimii ani. La aproape două treimi din stațiile de taxare, există în medie mai puțin de o înregistrare pe zi.

Înainte de a demonta dispozitivele, Toll Collect va informa clienții, pe de o parte, prin operatorii stațiilor de service dotate cu terminale de taxare, iar pe de altă parte, prin web și rețelele sociale.

În Germania, taxa pentru vehiculele grele poate fi plătită în conformitate cu două proceduri diferite: manuală sau automată. Plata manuală se face prin intermediul aplicației, computer sau terminale de taxare. Din 2018, aplicația este cea mai utilizată. Aceasta înseamnă că înregistrările pot fi făcute direct din vehiculul parcat , de oriunde și oricând, folosind un telefon mobil cu conexiune la internet sau tabletă. Aplicația poate fi utilizată în germană, engleză, franceză sau poloneză. Aplicația Toll Collect este disponibilă gratuit în magazinele smart pentru toate sistemele de operare majore.

Majoritatea clienților plătesc automat taxa pentru vehiculele grele. Aproape 99% din veniturile din taxe sunt generate de dispozitivul de la bord (OBU).

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare