Unul dintre cei mai mari producători de îngheţată de pe plan local, Top Gel Prod, a achiziţionat Secret Prod din Brăila, producătorul mărcii de îngheţată Bonetta, relatează Ziarul Financiar. „Mizăm tot mai mult pe o strategie de extindere la nivel naţional. Compania Top Gel a fost şi este orientată către dezvoltare continuă şi consolidarea punctelor de distribuţie, a reţelei de clienţi şi a calităţii produselor din portofoliu, adăugând totodată noi arome în portofoliu, în baza preferinţelor consumatorilor”, precizează Bianca Popa, director de marketing în cadrul Top Gel Prod. 

Secret Prod, înfiinţată în 1994 ca afacere de familie, deţine o cotă de piaţă de 3%, 4.000 de congelatoare distribuite zonal şi 5.000 de clienţi în zona de sud-est a ţării, în 10 judeţe. 

Cu o istorie de 27 de ani, Top Gel are în portofoliu peste 50 de sortimente şi o capacitate medie de producţie de 70 de tone de îngheţată pe zi. Capacitatea maximă de producţie este de 100 de tone de îngheţată pe zi. Odată cu preluarea Secret Prod, Top Gel îşi consolidează prezenţa în toată zona de sud-est, respectiv în judeţele Brăila, Galaţi, Constanţa, Vaslui, Călăraşi, Ialomiţa, Argeş, Prahova şi Vrancea.

Valoarea tranzacţiei nu a fost dezvăluită.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare