Total Technologies a împlinit 30 de ani, timp în care și-a consolidat poziția de lider de piață în România în industria de soluții integrate pentru spațiile logistice, menite să eficientizeze activitatea beneficiarului final.

Cu peste 5.000 de clienți, Total Technologies este o companie matură, inovatoare, cu viziune pe termen lung, pregătită să raspundă noilor provocări ale erei digitale, susținând în drumul lor spre digitalizare industrii precum retail, curierat, logistică, producție, automotive, sănătate, administrații publice.

În prezent, Total Technologies este Partener Oficial Platinum Honeywell în România și singurul centru de service autorizat pentru echipamente de colectare automată a datelor.

Performanța Total Technologies în aceste trei decenii de activitate este confirmată de premiile și distincțiile obținute pentru inovațiile digitale aduse în mediul de business, fiindu-i atribuit titlul Solution Partner of the Year în cadrul Award Gala 2021 – Partner Kickoff Event, precum şi premiul pentru Inovaţie în supply-chain pentru soluția Fetch Robotics (2019) și pentru soluția Vocollect (2018). „Celebrăm aniversarea Total Technologies alături de oamenii cu care am crescut de-a lungul timpului. Indiferent de contextul social sau economic, în momentele de succes sau mai dificile, ne-am dovedit deschiși în fața provocărilor. Important este, nu să evităm provocările, ci felul în care reacționăm la depășirea acestora. Apropierea față de client, atenția pentru principalele sale preocupări fac parte din elementele diferențiatoare ale companiei. Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în această călătorie”, a declarat Giani Iancu, CEO Total Technologies. Mihaela Iancu, Manager Dezvoltare Total Technologies, a completat: „Ne valorizăm membrii echipei și le oferim mereu provocări. Am reușit să creăm o echipă frumoasă și capabilă să dezvolte compania pe fondul unei piețe cu potențial foarte atractiv, iar pentru viitor obiectivul nostru este să scalăm business-ul și să aducem brandului Total Technologies recunoaștere în piața internatională.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare