Total Technologies pătrunde pe piața de healthcare din România, în parteneriat cu Advantech, lider global în industria IoT și unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții industriale medicale integrate.

Compania a fost desemnată oficial ca reseller și furnizor de servicii autorizat pentru linia de produse Advantech Healthcare în România. „Total Technologies poate fi un integrator de soluții de top pentru viitorul sistemului medical din România, având o viziune cuprinzătoare asupra procesului de îngrijire medicală. Strategia noastră se concentrează pe introducerea atât a echipamentelor de ultima generatie, cât și a soluțiilor software integrate. Aceste soluții sunt create pentru a completa inovațiile medicale oferite de Advantech, care au obținut deja recunoaștere din partea profesioniștilor în sănătate la nivel global. Scopul nostru este să abordăm nevoile insuficient acoperite până la acest moment. Suntem ferm convinși că prin acest parteneriat putem satisface eficient cele mai riguroase cerințe ale clinicilor și spitalelor din sistemul de sănătate din România. Eforturile noastre comune vizează dotarea unităților medicale publice sau private cu cea mai bună aparatură medicală disponibilă pe piață în prezent.’’ a declarat Mihaela Iancu, Director de Dezvoltare și Comunicare la Total Technologies.

Prin acest parteneriat, cele două companii îşi unesc forţele – experienţa Total Technologies pe piața locală de tehnologie fiind dublată de cea a Advantech în soluții medicale de ultimă generație. Pentru mai multe decenii, angajamentul Advantech față de sănătatea publică a contribuit dotarea spitalelor din întreaga lume cu aparatură medicala de ultimă generație.

Total Technologies va participa în parteneriat cu Advantech la ROHO 2023 – Convenția Română a Spitalelor, care va avea loc în perioada 20-22 septembrie 2023, la Hotel Caro din București. Tema celei de-a 8-a ediții a Convenției Române a Spitalelor ROHO este „Spitale pregătite pentru viitor“. Evenimentul va oferi o platformă excelentă pentru a conecta profesioniști din industrie, a explora cele mai recente tendințe și tehnologii din domeniul sănătății și a dezvolta noi oportunități de afaceri.

Pentru mai multe detalii nu ezitați să contactați specialiștii Total Technologies.

FOTO: Total Technologies / FB

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut