Total Technologies inovează prin tehnologiile AI și soluțiile robotice propuse și implementate, în februarie 2024 devenind partener integrator autorizat EP Equipment pentru soluția AGV XP 15 în România și nu numai.

La doar un an de la lansare, transpaletul cobot XP15 este o soluție cu implementare simplă și rapidă, înglobând în acelasi timp o tehnologie avansată pentru paletizare.

Beneficiile utilizării unui transpalet cobot XP15 sunt:

  • Eficiența crescută – rapiditatea și precizia cu care se pot mișca mărfurile din punctul A în punctul B.
  • Siguranța sporită – reducerea efortului fizic necesar și capacitatea de a manipula sarcini grele minimizează riscul de accidentări.
  • Durabilitate – fiind proiectați pentru uz intensiv, transpaleții coboți sunt durabili și necesită o întreținere minimă, comparativ cu modelele manuale.

În ce industrii sunt resimțite imediat beneficiile implementării soluţiei AGV XP 15?

  • Producție, de orice fel
  • Logistică
  • Supply Chain.

Cum funcționează AGV XP15?

XP15 operează cu un motor electric, care este alimentat de o baterie reîncărcabilă. Aceasta oferă puterea necesară pentru a ridica și transporta 1.500 kg, sarcina maximă.

Echipat sau nu cu tastatura numerică, unui singur cobot XP 15 i se pot aloca până la 99 task-uri.

Cu propriul device android, operatorul poate controla direcția, viteza și ridicarea sarcinilor cu o manevrabilitate superioară.

AGV XP15, se remarcă și prin:

  • Instalare autonomă – nu necesită integrare;
  • Sustenabilitate (baterie Lithium-ion de ultimă generație).

„Nu pot spune decât «mulțumesc» EP Equipment pentru încrederea acordată, că împreună vom crește și vom adresa XP15 tuturor prospecților și partenerilor ce încă nu au găsit o soluție optimă și inovativă la nevoile lor de paletizare, transport mărfuri finite din punctul de producție la locul de stocare sau livrare. Pe termen mediu și lung, ne identificăm cu valorile EP Equipment și apreciem interesul lor pentru cercetare, inovație în producție și logistică”, a declarat Mihaela Iancu, Director de dezvoltare și comunicare la Total Technologies.

Adoptă tehnologia rapid! Trimite solicitarea ta la info@bsys.totaltech.ro!

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut