Turkish Airlines (THY) oferă gratuit posibilitatea ca pasagerii să folosească nelimitat şi gratuit WhatsApp, Messenger, iMessage etc. pe zborurile internaționale efectuate cu avioane cu acces la internet.

Turkish Airlines continuă să le ofere oaspeților săi o experiență de internet de calitate în timpul zborului, oferind drepturi nelimitate de mesagerie prin intermediul aplicațiilor tuturor pasagerilor săi de pe zborurile internaționale.

„În calitate de companie aeriană națională, adăugăm o nouă evoluție inovatoare la industria aviației, de data aceasta ducând oaspeții într-o călătorie de mesagerie gratuită și nelimitată. Chiar și atunci când se află deasupra norilor, pasagerii vor rămâne în legătură cu cei dragi și îi vor simți lângă ei”, declară directorul general al Turkish Airlines, Bilal Ekşi.

Serviciul de mesagerie nelimitat este gratuit pentru toți pasagerii membri Miles&Smiles, iar non-membrii vor putea beneficia de acest serviciu în calitate de membru Miles&Smiles înregistrat înainte sau în timpul zborului. În plus, Pasagerii membri Miles&Smiles Classic Plus, Elite și Elit Plus vor putea beneficia și de pachete gratuite de internet reînnoite.

Turkish Airlines va lansa acest serviciu mai întâi pe aeronavele cu acces la internet de la Türk Telekom, iar apoi treptat pe toate aeronavele cu acces la internet.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut