Oyak Renault, care produce în Bursa, a anunțat că, începând de sâmbătă, 25 iunie, va lua o pauză de 24 de zile de la producție. Anunţul vine după ce şi producătorul Toyota a anunțat că va suspenda producția la fabrica sa din Arifiye, Sakarya, în perioada 4-18 iulie, din cauza problemelor din lanțul de aprovizionare și a penuriei de semiconductori.

Gigantul auto Oyak Renault, care are o fabrică în Bursa, a anunțat că va fi supus unei revizuiri începând de sâmbătă, 25 iunie. În comunicatul lansat de fabrica Oyak Renault, care a adus modificări în planificarea producției sale, în departamentele de conducere a fabricii de vehicule și subunitățile aferente, s-a anunțat că nu va exista producție în perioada 25 iunie-18 iulie.

Toyota, de asemenea, a anunțat că va suspenda producția la fabrica sa din Adapazari din cauza dificultăților legate de lanțul de aprovizionare și de semiconductori. Producția va fi suspendată la fabrică în perioada 4-18 iulie.

Oficialii Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş au declarat: „Din cauza lanțului de aprovizionare și provocărilor privind semiconductorii, trebuie făcute ajustări la fabricile Toyota din Europa. Însă lucrăm cu sârguință pentru a minimiza impactul asupra producției și muncim din greu pentru a livra vehiculele clienților noștri cât mai curând posibil.”

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş produce în fabrica din Adapazari modelele Toyota Corolla și Toyota CH-R.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare