Unul dintre cei mai importanți jucători pe piața cargo din Europa Centrală și de Est, compania Trade Trans, din Curtici, a anunțat de curând extinderea afacerilor sale, în cadrul unui eveniment la care a participat și președintele CJ Arad, Iustin Cionca, potrivit www.ghidularadean.ro.

Trade Trans realizează transporturi cargo între porturile Constanța și Rotterdam (Olanda), având ca parteneri și clienți cei mai importanți jucători pe piața mondială.

Terminalul modern Trade Trans va cuprinde o parcare de peste 6 hectare, pentru aproximativ 250 de camioane, cu toate facilitățile necesare serviciilor care deservesc şoferii. Investiția din apropierea Zonei Libere Curtici Arad este realizată din fonduri europene. ,,În condițiile celei mai grave crize sociale cu care ne confruntăm în ultimele decenii, Trade Trans reușește să se dezvolte și să contribuie la creșterea economică a județului Arad“, a spus Iustin Cionca. Acesta, comparând economia Aradului din februarie 2020 și februarie 2021, constată o creștere de 6,9% a indicilor producției industriale și o creștere de 1,8% a indicilor valorici ai cifrei de afaceri din industrie pe piața internă și externă. „Prin efortul unor investitori precum Trade Trans, Aradul reuşeşte să traverseze cu bine momentele grele ale pandemiei, chiar dacă în aprilie și mai 2020 a înregistrat prăbușiri ale indicatorilor economici la care nu ne-am fi așteptat vreodată (scăderi de două treimi în aprilie și de o treime în mai, raportat la februarie 2020)“, a mai spus președintele CJ Arad.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare