Pentru a-și ajuta vecinii din Ucraina rapid și vizibil, operatorul polonez Trans.eu a înființat propria echipă de ajutor, care monitorizează situația actuală și coordonează măsurile.

Operatorul din Polonia al platformei logistice pentru transport terestru a implementat imediat următoarele măsuri:

  • Pentru a continua aprovizionarea populației ucrainene, Trans.eu a organizato punte de transport între Ucraina și restul Europei. Pentru asta, compania lucrează cu organizații care oferă ajutor umanitar. Operatorul platformei folosește un site web în limba poloneză pentru a-i pune în contact cu companiile de transport care doresc să călătorească în Ucraina și, de asemenea, le acoperă costurile de transport. Până pe 7 martie, peste 220 de transportatori s-au înscris deja în campania de asigurare a capacității vehiculelor pentru transportul ajutoarelor.
  • Utilizatorii din Ucraina nu vor plăti nicio taxă de abonament pentru platforma Trans.eu până la o nouă notificare.
  • Toate abonamentele cliențilorruși sunt suspendate până la o nouă notificare.
  • eu donează 2 milioane de zloţi polonezi (echivalentul a aproximativ 430.000 EUR) pentru ajutorareacetățenilor Ucrainei.
  • Compania oferă cazare în Polonia pentru 100 de refugiați și le furnizează toate articolele de uz zilnic. În plus, Trans.eu le va oferi și sprijin financiar pe termen lung și va avea în vedere, de exemplu, înființarea de grădinițe. Ca primpas, oferta se aplică angajaților filialei ucrainene a eu și familiilor acestora. Pe măsură ce criza avansează, campania va fi extinsă.

La începutul răboiului din Ucraina, platforma Trans.eu a observat o scădere a transporturilor către Ucraina de peste 90%, iar călătoriile din Ucraina către țările UE au scăzut, de asemenea, cu 75%.

 

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare