În contextul globalizării și al creșterii cererii pentru servicii de transport și logistică eficiente, TransLogistica România se impune ca un eveniment de referință pentru industria transportului și logisticii din țară. Cu fiecare ediție, expoziția evoluează și se adaptatează la nevoile și tendințele actuale, devenind un loc de întâlnire esențial pentru profesioniștii din acest domeniu în România.

Peste 40 de companii deja sunt prezente în calitate de expozanți printre care se găsesc: E-P rail, GFR, Jungheinrich, Vialtis, Heisterkamp, VestTransRail, DP World,  Invoitix, VTG, Tirrier, TimoCom, Europrim, TVM Tranport& Logistics, Marvicon, TempusTrans, Nieves, Web-Sat, TolgaLogistics, Kindustrial, Compass-logistics, EV-CONNECT, Asta Adria, SOFT NET Consulting, Elvada, Eurosennder, Kreiss logistics, Venax, Invoitix etc.

TransLogistica România reprezintă un hub important pentru afacerile din domeniul transportului și logisticii. Evenimentul reuneşte profesioniști, companii și experți din întreaga industrie, oferind o platformă ideală pentru schimbul de idei, prezentarea celor mai noi soluții și stabilirea de parteneriate strategice. Expoziția pune la dispoziție un mediu propice pentru a înțelege provocările și oportunitățile din domeniu, precum și pentru a identifica cele mai bune practici și soluții inovatoare. Participanții au posibilitatea de a se conecta cu furnizori de servicii, producători de tehnologii avansate și specialiști de top, deschizând noi perspective și îmbunătățind operațiunile lor.

Pe lângă expoziție, TransLogistica România găzduiește conferințe și seminarii, în care experții din domeniu împărtășesc cunoștințe și discută despre aspecte cheie ale industriei. Participanții au oportunitatea de a se informa despre noile reglementări, de a explora strategii eficiente de gestionare a lanțului de aprovizionare și de a învăța de la cei mai buni din domeniu.

TransLogistica România este mai mult decât o simplă expoziție – este un catalizator pentru dezvoltarea transportului și logisticii în România. Vă invităm să fiți alături de cel mai ambițios proiect expozițional din România. Pentru mai multe detalii accesați pagina oficială a evenimentului: https://romania.translogistica.eu/.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut