Organizatorii celei mai mari expoziții de transport și logistică din Europa Centrală și de Est (TransLogistica Polonia) intră în România! Expoziția poloneză atrage anual circa 300 de expozanți internaționali și aproape 10.000 de profesionști.

În condițiile actuale, sectorul transportului și logisticii din România devine un subiect de interes pentru investorii străini, iar expoziția își propune să devină locul unde fiecare reprezentant al industriei va avea posibilitatea să găsească noi oportunități de extindere și dezvoltare.

Ediția românească a evenimentului va avea loc în incinta pavilionului central al complexului Romexpo din București. Organizatorii își propun în prim plan să creeze plus-valoare pentru companiile românești de transport și logistică și să le ajute să-și construiască un sistem competitiv pentru a se dezvolta mai mult, atât pe plan extern, cât și intern.

În cadrul expoziției veți întâlni profesionişti ai transportului și logisticii și, de asemenea, companii internaționale/străine și românești care vă vor oferi cele mai bune condiții pentru o cooperare avantajoasă.

Pe parcursul a trei zile intense, transportatorii, expeditorii de marfă și operatorii logistici vor obține acces direct la producători, lanțuri de retail și distribuitori (expeditori și proprietari de marfă), deci antreprenori care folosesc sau caută servicii logistice.

De asemenea, furnizorii de tehnologii IT și soluții destinate sectorului de transport și logistică (telematică, sisteme de colectare a taxelor, carduri de combustibil, producători de vehicule etc.) vor avea șansa de a contacta proprietari de flote, transportatori, expeditori de marfă.

Expoziția TransLogistica este organizată în colaborare cu Uniunea Societăților de Expediții din România (USER), Uniunea Natională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) și Federația Operatorilor Români de Transport (FORT).

Printre participanții la eveniment se găsesc: Portul Constanța, Grupul Feroviar Român, CFR Marfă, Ep-Rail, Heisterkamp, Contransport, DTS Logistic, Jungheinrich, EuroTeam BG etc.

Dacă reprezinți și ești pasionat de industria de transport și logistică, nu rata acest eveniment!

Pentru a participa la expoziție sau pentru a afla mai multe detalii, nu ezitați să contactați organizatorii:

Gorincioi Grigore,

Manager Expoziție

+40 747 903 210

grigore@romania.translogistica.eu

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut