Transportul de marfă devine din ce în ce mai transparent. Odată cu preluarea Logit One, transportul maritim este acum una dintre rutele de livrare acoperite de Transporeon Sixfold prin intermediul serviciilor de vizibilitate. Transporeon este astfel singura platformă logistică cu o ofertă de vizibilitate multimodală integrată.

Pentru clienții Transporeon, aceasta înseamnă o îmbunătățire semnificativă a vizibilității mărfurilor lor și permite o planificare anticipată a transportului.

Stephan Sieber, CEO al Transporeon, comentează: „Oferirea de vizibilitate pentru transportul maritim este un pas logic care arată că ne luăm în serios misiunea de a lega alocarea transportului cu soluțiile de vizibilitate. În acest fel, le permitem clienților noștri să-și îmbunătățească procesele și să exploateze noul potențial de inovare. Așteptăm cu nerăbdare să primim familia Logit One la Transporeon.”

Prin integrarea Logit One, clienții beneficiază de economii de scară considerabile. Toți utilizatorii platformei Transporeon beneficiază de o vedere transparentă a mărfurilor lor, pe care soluțiile de vizibilitate de sine stătătoare nu le pot oferi. Transporeon Sixfold urmărește deja transporturile cu o valoare a mărfurilor de peste 500 de milioane de euro în timp real pentru clienții din peste 40 de țări în care sunt vorbite 25 de limbi diferite. Logit One se va adăuga la capacitățile existente ale companiei. „Expeditorii și transportatorii se confruntă cu provocări majore: sectorul transporturilor, în special pe mare, trebuie să devină mai ecologic, mai flexibil și mai receptiv. Prin preluarea Logit One, Transporeon le permite clienților să câștige vizibilitate în livrările internaționale de mărfuri și să coordoneze transportul terestru și maritim”, spune Frank Knoors, CEO Logit One.

Datorită abordării cu o singură platformă, clienții au acces imediat la noile funcții și servicii. Transporeon oferă acum o imagine de ansamblu asupra tuturor transporturilor și asupra tuturor modurilor de transport. În plus, funcțiile de planificare multimodală permit expeditorilor și transportatorilor să utilizeze pe deplin capacitatea disponibilă și să reducă emisiile de CO2.

Transporeon însă funcționează și ca o platformă logistică all-in-one. Serviciile includ informații despre piață, alocare de marfă, planificare și execuție, urmărire/dovada livrării, vizibilitate și audit. Amaury Luycks, Managing Director al Polytra NV (parte a Grupului) comentează: „În calitate de furnizor de soluții globale 4PL, oferim clienților vizibilitate și transparență în lanțul lor de aprovizionare pentru a menține controlul și a reacționa rapid la excepții. În acest fel, planificarea transportului devine proactivă sau chiar orientată spre viitor. Logistica nu înseamnă doar găsirea celei mai ieftine soluții, ci și găsirea celei mai fiabile, rapide și mai ecologice.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut