Lucrătorii din transportul polonez sunt revoltați de funcționarea rețelei de benzinării Orlen, care a crescut brusc prețurile la combustibili. Ca urmare, transportatorii revoltați pregătesc o acțiune de protest „Blocăm Orlen!”, care urmează să aibă loc pe 11 iunie, potrivit portalului etransport.pl.

Organizatorii au spus că nu le place politica benzinăriilor Orlen, care, în ciuda cursului de schimb al dolarului și a prețului barilului de petrol, „umflă” prețurile pe piața poloneză a combustibililor. Totodată, autoritățile locale nu reacționează în niciun fel la această problemă, argumentând că nu sunt responsabile pentru situația actuală.

„Șoferii care doresc să-și arate nemulțumirea față de scumpirea artificială a combustibilului pot face acest lucru participând la campania We Block Orlen!, care va avea loc pe 11 iunie 2022, între orele 16:00 și 18:00”, au anunţat organizatorii acțiunii.

Protestatarii se vor aduna la una dintre benzinării pentru a crea o coadă artificială și astfel să blocheze vânzarea combustibilului pentru o anumită perioadă de timp.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 1 – ianuarie 2023)
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare