Platforma europeană de rezervare a serviciilor pentru camioane (parcări şi locaţii de spălare), Travis, oferă acum și un site pentru rezervarea stațiilor de încărcare pentru camioane. Scopul este să se asigure că șoferii au un loc la o astfel de stație.

Cu ajutorul platformei Travis, companiile de transport au o imagine de ansamblu asupra locațiilor disponibile și caracteristicilor diferitelor stații de încărcare din întreaga Europă, dar mai presus de toate își pot rezerva un interval orar la o stație de încărcare în avans prin intermediul platformei. În următorii ani, Travis va extinde rețeaua de stații de încărcare pentru camioane în toată Europa, în colaborare cu parteneri strategici precum Shell. Pe lângă stațiile de încărcare Shell, alte stații de încărcare își pot înregistra încărcătoarele și le pot face rezervabile și pentru terți prin intermediul platformei. Compania are ambiția de a crea în viitorul apropiat cea mai mare rețea din Europa de stații de încărcare pentru camioane care se pot rezerva în prealabil.

Truckstop Eindhoven Acht (Ţările de Jos) este prima locație unde o stație de încărcare poate fi pre-rezervată prin platforma Travis.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut